esmaspäev, 25. jaanuar 2010

Hei, mis uudist? ehk sünge südatalv

Külm on. põrrgulikult külm. Nii et sõrmeotsad külmuvad tuimaks selle napi ajaga kui sa oma igapäevase kohustusliku kolme puusülemi tiiru toa ja kuuri vahet oled jõudnud ära teha.
Aju on endiselt külmanud nagu ka köögi veetorud. (jah, ma naiivitar suutsin ju unustada peale reedeõhtust nõudepesu kraani tilkuma jätta ja laupa hommikuks oli ka kuumaveetoru külmand mistap kraanist ei tule sõna otseses mõttes enam tilkagi vett). Seoses üldise külmand olekuga pole juba tükemat aega ka ühtki inspireerivat mõtet mu pääkolusee ää eksind.
Olen viimased päevad tegelenud peamiselt:
a) ellujäämisega- umbes pool igast päevast kulub kütmisele ( ma väga loodan, et see külmalaine annab varsti järle, muidu ei tulegi enam puudega kevadeni välja, sest riit kahaneb praegu lausa ehmatava hooga). Teise poole päevast üritan muudmoodi asjalik olla ( aruanded on nüüd tehtud, keel õhtuti õpitud, pirukapühapäevad on tradtsiooniks saamas jne).
b) Hädaldamisega ( sest teadupärast ei käi ju hädad külas üksi, ikka karjakaupa). Mistõttu lisaks külmand kraanile ja rikkis külmikuregulaatorile otsustas mu majapidamises rivist välja minna veel ka pesumasina voolik, mis tähendab, et peale iga pesukorda ujub vannituba loputusvetest, ning aeg-.ajalt ajab korstent ja pliiti ühendav metalltoru välja kahtlast kärsahaisu ja praksub ähvradavalt, mille peale ei osanud reageerida muudmoodi kui et viisin koldes suitsevad halud kiirkorras hange susisema ja tegin aknad pärani, et suitsuandurid tekkind aroomidest lärmama ei pääseks.( küll oli külm öö...)
c) rõõmustanud,( kahjuks küll enneaegselt nagu peagi selgub) et mul mõned meestuttavad veel alles on, kellele häda korral helistada. Kes on suure suuga luband asja vaatama tulla, aga siiani pole neist uduvarjugi näha. A loodame, et varsti lähvad asjad ikka paremaks.
No näiteks et kui ikka üks väeti naesterhavas ei oska tehnilst taipu nõudvaid agregaate paremale elule äratada ja mehepoegadel on mujal paremat tegemist, siis äkki külmkapp, pesumasin ja veetoru parandavad ennast ise ära?

1 kommentaar:

  1. Tähelepanu !!!

    minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing
    Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post: amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 1 nädal tehing.

    Attention !!!

    my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are interested kindly contact this email:(maviscalos_laen_laenamine@outlook.com)now for your loan transfer immediately. you can also contact us on this barrister email:amaah.credit.offer@gmail.com also. our company are ever ready to transfer any amount to you starting from 5000 euro to 100.000.000 euro for any of your project, we are ever ready to credit you in an period of 1 or 1 week transaction.

    VastaKustuta