teisipäev, 19. jaanuar 2010

kus mu telefon on?

Lugedes Sesamy põlvikute otsimise lugu (http://sesamy.wordpress.com/2010/01/19/kuidas-leida-kadunud-polvikuid/ ), tekivad kohe paralleelid ka iseendaga.
Magama heites on mul argipäeviti komme tuua telefon oma voodiäärisele padja lähedusse valmis, et hommikust äratust kuuldes pimedas toas unisena kaugele komberdama ei peaks. See on mul aastatega juba peaaegu automaatseks liigutuseks kujunenud, nii et teen selle kasvõi läbi poolune ära ning mõnikord isegi pühapäeva hommikul telefoni järele koban ja seda mitte leides ärevalt arvutama asun, palju ma tööle juba hiljaks olen jäänud, enne kui reaalsus kohale jõuab.
Täna hommikul olin ülimas hämmelduses - kuulsin küll, et telefoniäratus kärab kusagil juba tükemat aega, aga kuidagi imelikult summutatult ja kaugelt. Kobasin kuidagimoodi ühe käega tavapärastes kohtades ringi. Ei ole, ei voodiäärisel ega padja all ega...
Lõpuks märkasin ka teist kätt liigutada. No muidugi, seal see oligi!
Njah, ju oli siis eile õhtul uni nii magus, et jäin, telefon käes, magama.(huvitav oli ainult see, et tavaliselt ju inimese keha uinudes lõtvub ja miski ei tohiks enam käes püsida st telefon oleks pidanud kusagil tekipuntras olema loogiliselt, aga mina olin telefoni nagu kalleimat aaret kogu öö kramplikult peos pidanud)...
Ja hommikul võid ennast uimase peaga hulluks otsida.

1 kommentaar:

  1. Tähelepanu !!!

    minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing
    Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post: amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 1 nädal tehing.

    Attention !!!

    my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are interested kindly contact this email:(maviscalos_laen_laenamine@outlook.com)now for your loan transfer immediately. you can also contact us on this barrister email:amaah.credit.offer@gmail.com also. our company are ever ready to transfer any amount to you starting from 5000 euro to 100.000.000 euro for any of your project, we are ever ready to credit you in an period of 1 or 1 week transaction.

    VastaKustuta