esmaspäev, 18. jaanuar 2010

Veel hiirtest

Mul on põhjusmõtteliselt ahvikannatus ( nagu sünniaastastki järeldada võite, eksju), aga..
No eile õhtul sai mul lõppeks sest krõbistamisest villand, kui kell pool kaksteist öösel käib korteris selline krabistamismürgel, et Une-Mati ei julge aknast sissegi piiluda.
Hiilisin siis ette tuppa asja lähemalt uurima. Et ehmataks väheke toda jultunud tegelinskit. Kuulatasin iga kahe sammu järel, kus ta täpsemalt krõbistab. Köögis või elutoas ja millise seina läheduses kopsima hakata. Oli ahju taga. Pöörasin end aegluubis ümber ja... seal ta oli! vahtis mulle ilmsüüta moel otsa. Jõllitasime teineteist vist tubli minuti, enne kui hiirepoiss aru sai, et tema ees kõrguja pole mitte teps vahakuju, vaid täitsa elav inime, keda VIST maksab pisut peljata.
Mul kargas hing nii täis, et asusin pikemalt kaalumata kappides tuulama, et see kardetud mürk ikkagi üles otsida ja välja riputada, haisegu see elamine pealegi pärast hiirelaipdade järele ( kaua see üks hiir ikka haiseda jõuab? Nädala? Kaks? Või egas neid ometi seal ahju taga terve koloonia pole? Äkki ikka on? Igatahes... kannatame ära). Ei leidnud aga roosasid graanulied enam kuasagilt. Küllap loomaarmastaja minus need mingil hetkel siiski vastikustundes minema oli visanud. Täna oli see loomaarmastaja ennast küll kuhugi tundmatutesse kaugustesse peitnud.

Okei, siis on ju veel üks vana ja roostes lõks. Seadsin selle halastamatult löögivalmis. Singiiva sisse ja ahju kõrvale ootele. (ei hakanud ennast närvi ajama mõtetega, mis ma siis TEEN, kui hommikuks seal keegi tõesti sees peaks olema).
Ahju taga jäi mu toimetamisest peale igatahes üsna vakka.
Öösel kuulsin vahepal läbi une mingit kahtlast kobistamist.
Hommikul läksin kindlal sammul asja uurima.
Lõks oli endistviisi vinnas.
Kedagi seal sees ei olnud.
SINK OLI LÕKSU VAHELT KADUNUD!!!

No on loomad, ma ütlen.

3 kommentaari:

  1. Täitsa targad loomad. :)

    VastaKustuta
  2. Nad on väga targad loomad!:)(kahjuks)

    VastaKustuta
  3. Tähelepanu !!!

    minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing
    Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post: amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 1 nädal tehing.

    Attention !!!

    my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are interested kindly contact this email:(maviscalos_laen_laenamine@outlook.com)now for your loan transfer immediately. you can also contact us on this barrister email:amaah.credit.offer@gmail.com also. our company are ever ready to transfer any amount to you starting from 5000 euro to 100.000.000 euro for any of your project, we are ever ready to credit you in an period of 1 or 1 week transaction.

    VastaKustuta