neljapäev, 10. detsember 2009

plaanid muutuvad

Mul oli täna hommikul nii palju häid mõtteid peas, mia siin teistelegi pajatada. Käisin eile õhtul teatris, pakatades oma väikeset elamusest, ja tahtsin mõtiskleda teemal, kas arvutimängud ikka peavad lastele kohustuslikud olema ja veel halada, kui kiireks mul järgmine nädal kipub minema ja ...
Mitte ridagi ei saanud kirja, sest kohe tööpäeva algul sain teate, et vähem kui 2 nädala pärast tuleb kohapeale mingi põrandapuhastusfirma ja selleks ajaks peab vaba olema võimalikult suur osa põrandast, sh ka kõik riiulivahed. Mis tähendas minu jaoks suurpuhastuse algust asutuses. Täna alustasin ajalehtede arhiivi korrastamist ja tööd, tuleb tõdeda, on lausa üle pea. Sinna see tänane päev kadus, ilmselt kaob ka homne, kuigi selg valutab juba praegu parajalt sest küürutamisest-kükitamisest, üles- ja allavinnamisest, ajalehepakkidel turnimisest-libisemisest .... Uuhh!!

2 kommentaari:

  1. mis neil on rahasid nii hullult üle et enne jõulu puhastajad kohale kutsuti või :)
    suurpuhastus oleks ikka see va kevadine teema...

    VastaKustuta
  2. Näib nii jah, et pole raha nüüd mujale panna. See põrandate masinaga puhastamine mu meelest üldse nii mõttetu... a mis teah, kui kõrgamd pead soovivad.

    VastaKustuta