reede, 30. oktoober 2009

1. tantsutrenn

Esimene tantsutrenn Vormsil sel hooajal maha peetud – huvilisi aina koguneb vaikselt: täna oli kohal küll vaid 2 inimest, aga nii mõningi veel on huvi tundnud ja tulla tahtnud.
Esimene trenn möödus niisiiis üsna edukalt – õpetasin esimeste tantsudena Big Girls Boogiet ja Big Blue Note`i. Esimesega saadi tunni lõpuks peaaegu et hakkama, teisega on veel tööd küllalt. Need mõlemad on tegelikult ju algajate tantsud küll, aga alustajate jaoks vist esiti pisut tempokad. Mul lihtsalt ei ole vähimatki tahtmist enam neid päris-päris algajate asju võtta - need on nii uimased, mõttetud ja ebahuvitavad liikumised, ükski vägi ei suudaks mind panna neile õpetama nt Who Is Alice`t ( kõige kohutavama muusika ja liikumisega line-tants, mida kunagi olen näinud ja ise tantsima pidanud!), Toedance`i, Another Counrty Dance`i või ka nt Carmeni rumbat, mis iseenesest on küll ilus tants, aga jubedalt ära tüüdanud mind.
Aga mõtteid edasise osas on küll - lausa sügelen juba, et saaks tantsida nendega midagi ilusat, keerukat ja vahvat, aga annan samas ka endale aru, et liiga raskeid pähkleid lihtsalt ei saa algajatega kohe pusima hakata - kui neile tundub, et asi käib väga üle jõu, on motivatsioon teadupärast kerge kaduma ja tahaksin püüda kogu hingest sel aastal siin oma tantsutrenne ikka pisut kauem teha kui 2 kuud (nagu eelmisel aastal kahjuks välja kukkus).
Plaanin järgmistena neile õpetama hakata Texas Waltzi, Black Coffee`t, One More Midnight`i, Billie Jeani , Rose Gardenit, Rebel Amore`i, aga pisut kaugemas tulevikus miks mitte ka juba Firecrackerit, Cuppa Tea`d, She Dance`i, Heart Of An Angel`it, Real Time`i, Amame`t, Guantanamera`t, Moonlight Kissi… Ohh, palju, kaugelt LIIGA PALJU on ilusaid line-tantse maailma loodud!!! Mõte ja kujutlus jooksevad praegu kiiremini kui neid kirja jõuan panna. Ma tean, et olen kohati ikka vist liiga tohutu line-`i fanatt kah ...
Igatahes tore, kui asjad vahel ka minu soovitud suundades liiguvad.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar