esmaspäev, 25. jaanuar 2010

Experiment - haiglane eneseimetlus või mis iganes...

Uuh, on mul alles ideed!
Leidsin nimelt täna lauasahtlites tuulates ühe vana päeviku.( tegelt täitsa mitu, aga alustame siiski ühest).
Ma olin omal ajal kõva päevikupidaja. Ja mõtlesin naljaviluks, et riputaks ta kuhugi üles. Eks näis, kauaks lusti järkub seda sisse toksida. Või millal piinlik hakkab. Sellise hilisteismelise plära. Loe ja hirnu. Sõpradest ja vanematest ja koolist ja värgist.
A siia bloggi ei taht seda panna. Lõin siis uue, varjukaetuse nimelise. Netti risustama. Nalja saab just selle koha pealt, et kuupäevad on sissekannetel ju 2010 lõpuga, kuigi tegevustik leiab tegelikult aset hoopis eelmise sajandi lõpul ( vägev, kas pole - ikkagi lugusid eelmisest sajandist!). Sinna varjukaetusse siis toksingi. Võimalikult autentselt, jättes enamiku vähetähtsaid nüansse muutmata, aint väga isikliku ehk tsenseerin välja. Kirjaviisi jätan ka muutmata. Las need x-id ja y id ja &-d mõllata seal. Kuigi paegu, paraja keelepiprana on väga imelik neid sisse toksida. Aga jäägu pealegi nii, nagu tollal torust tuli, nii tuli...
Keda huvitab, see lugegu. Mina aata(kümneid tagasi). Endal võtab küll praegast suu muigutama.

1 kommentaar:

  1. Tähelepanu !!!

    minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing
    Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post: amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 1 nädal tehing.

    Attention !!!

    my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are interested kindly contact this email:(maviscalos_laen_laenamine@outlook.com)now for your loan transfer immediately. you can also contact us on this barrister email:amaah.credit.offer@gmail.com also. our company are ever ready to transfer any amount to you starting from 5000 euro to 100.000.000 euro for any of your project, we are ever ready to credit you in an period of 1 or 1 week transaction.

    VastaKustuta